cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: Novetat Editorial: Els silencis dels pactes de Marc Moreno

domingo, 17 de agosto de 2014

Novetat Editorial: Els silencis dels pactes de Marc MorenoEls silencis dels pactes és una història de traïcions on amagar o treure, segons convingui, el necessari per aconseguir beneficis

 ELS SILENCIS DELS PACTES
Autor: Marc Moreno
Pàgines: 205
Enquadernació: rústega.
Mides: 13’5 x 19’5 cm
Preu: 14’95€
ISBN: 978-84-941064-5-3
 

Sinopsis
Un important empresari que ha assassinat una prostituta, el pagament que ha de fer per amagar el crim i el joc brut per legalitzar un prostíbul són el punt de partida d’una història on les pressions polítiques, la informació falsa esbombada als mitjans de comunicació per tombar una regidora de l’ajuntament i la investigació de l’assassinat es barregen en una escalada de traïcions.
Fins a on estaries disposat a arribar per treure un benefici econòmic? L’Òscar Masferrer no coneix cap límit i actua sense pudor ni remordiments quan el que rebrà a canvi s’ho val. Els contactes que té amb grans empresaris sense escrúpols li proporcionen els negocis il·legals i la revista local que dirigeix és un bon lloc des d’on executar els plans de pressió i enfonsament a polítics. Tot el que ve després ja són les complicacions d’uns assumptes foscos, que sempre apareixen i que només condueixen a situacions encara més complexes.
Quan la part fosca dels tractes és el més important, la credibilitat de la paraula perd tot el sentit. ELS SILENCIS DELS PACTES és aquesta traïció i la falsedat continuada.

L'autor
MARC MORENO (Barcelona, 1977) és periodista, escriptor i editor. Col·labora habitualment amb els suplements de La Vanguardia i la revista Lonely Planet. Com a escriptor ha publicat les novel·les Independència d’interessos (Llibres del Delicte, 2013) i Cabdills (Actéon, 2011). Els Silencis dels Pactes és la seva tercera novel·la on continua aprofundint en el gènere negre.Publicar un comentario