cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: Novetat Editorial: La reina de diamants de Sebastià Bennasar, Lluís Llort, Salvador Macip i Marc Moreno

martes, 25 de noviembre de 2014

Novetat Editorial: La reina de diamants de Sebastià Bennasar, Lluís Llort, Salvador Macip i Marc MorenoI arribar la nova proposta de l'editorial Llibres del Delicte amb la que estic gaudint molt amb cada una de les seves publicacions.
I ara li dona una volta més a la rosca amb La reina de diamants


Quatre escriptors, quatre personatges d’una mateixa història i un botí valorat en molts milions. Qui té la Reina de diamants a la màniga?Quatre escriptors, quatre personatges d’una mateixa història i un botí valorat en molts milions. Aquest és el plantejament inicial del que van partir els escriptors Sebastià Bennasar, Llort, Salvador Macip i Marc Moreno per crear La reina de diamants, on narren la trama dividida en quatre parts, mantenint l’estil i la veu personals, cadascun a través dels ulls d’un dels personatges.Empresaris catalans endeutats amb qui no és recomanable. Gàngsters russos instal·lats a la Costa Brava. Prostíbuls en crisi que naveguen a la deriva. Albano-kosovars especialistes en assaltar xalets. I un bon grapat de diamants dins d’una caixa forta que resoldran la vida de qui els tingui en el seu poder... al final de la partida.La reina de diamants és un exercici literari original i ambiciós que s’ha transformat en una novel·la amb girs sorprenents que encaixen com un joc de nines russes. Àgil, intensa, carregada de sexe, violència i diàlegs cosits amb renecs, amb un voluntari aroma de pulp clàssic.Sebastià Bennasar, Llort, Salvador Macip i Marc Moreno van voler jugar una partida de pòquer, però els faltava una carta: la Reina de diamants. No la van trobar enlloc. Després de molts correus i converses, van descobrir on s’amagava. L’ambient estava carregat de fum i la suor humitejava les camises. Van fer el que tocava: “All-in”, apostar-ho tot, i escriure’n la història.


LA REINA DE DIAMANTS
Autors: Sebastià Bennasar, Llort, Salvador Macip i Marc Moreno
Pàgines: 160
Enquadernació: rústica amb solapa.
Mides: 14 x 21 cm
Preu: 14’95€
ISBN: 978-84-941064-7-7
Publicar un comentario