cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: Novetat editorial: L'amant xinès de Margarida Aritzeta

viernes, 2 de enero de 2015

Novetat editorial: L'amant xinès de Margarida AritzetaComença l'any negre i criminal per l'editorial Llibres del Delicte amb el retorn de l'escriptora Margarida Aritzeta al gènere negre amb L'amant xinès que es podrà trobar a les llibreries a partir d'aquest mes de gener.

Segons l'autora: «acompleix la premissa que la novel·la negra és una novel·la de denúncia.»

L'encarregada d'esbrinar el misteri de la novel·la és la inspectora Mina Fuster i el seu equip de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra del Camp de Tarragona. Un personatge que Aritzeta ja va començar a dibuixar en una narració curta apareguda al volum Elles també maten (Llibres del Delicte, 2014), «L'assassinat de la venedora de cupons.»

Aritzeta considera que a la seva novel·la «possiblement es veurà retratada alguna gent» però també el lector serà conscient que és un joc literari on «qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència». Allà on no hi ha cap mena d'ambigüitat és en la crítica a BCN World i al model econòmic que representa, que «ens ofereix feina a netejar llits i a fer de putes... ens estem prostituint per quatre coses».

Com veieu una novel·la que donarà que parlar, però crec que sobretot gaudir d'una bona història negre i policial.

SINOPSI:

Dos captaires apareixen morts en un molí abandonat. Dies després troben el cadàver d’una xinesa disfressada. Crims racials? La investigació de la inspectora Mina Fuster i el seu equip de la comissaria del Camp de Tarragona apunta a un misteriós amant xinès amb qui la morta s’havia promès. Però ningú no sap res d’aquest home, que ha esborrat totes les traces de la seva presència al lloc dels fets. Un viatge de negocis a la Xina que la dona va fer, tot just abans de morir, acompanyant un grup d’empresaris i polítics relacionats amb la construcció del complex Barcelona World pot aportar llum en un cas on tothom amaga la seva veritable cara.


Molta de la informació d'aquesta entrada està extreta del Punt-Avui
Publicar un comentario