cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: Novetat Editorial: Noves dames del crim - VV.AA (Llibres del delicte)

miércoles, 2 de septiembre de 2015

Novetat Editorial: Noves dames del crim - VV.AA (Llibres del delicte)
Noves dames del crim és un nou recull de relats negres amb 13 autores que, gairebé totes, s’apropen al gènere per primer cop

Després de deixar el llistó molt alt amb Elles també maten, de nou Anna Maria Villalonga ha format una banda amb dotze dones més per tornar a demostrar-nos que el negracriminal no està només en mans dels homes, que les dones també tenen la seva vena criminal.

Jo vaig gaudir molt amb la primera entrega i crec que tornarem a xalar molt amb aquest Noves dames del crim.

L'editor comenta
Després de demostrar amb els tretze relats d’Elles també maten (número 3 de la nostra col·lecció) que les escriptores catalanes si calia matar, mataven, ara tornem a la càrrega amb una altra mostra col·lectiva de talent. Tretze noves autores que ens ofereixen les seves magnífiques històries, escrites expressament per a l’ocasió.

Noves dames del crim presenta una novetat: algunes de les integrants són nouvingudes a la literatura negra i policial. Malgrat el seu enorme bagatge literari, aquesta antologia ha estat el seu primer contacte amb el gènere. I l’experiència els ha encantat, com demostra a bastament la qualitat dels relats.

Les Noves dames del crim són: Isabel-Clara Simó, Rosa Ribas, Anna Moner, Isabel Franc, Elisenda Roca, Blanca Busquets, Roser Cabré-Verdiell, Montse Sanjuan, Sílvia Romero, Antònia Carré-Pons, Raquel Picolo, Gemma Pasqual-Escrivà i Anna Maria Villalonga.

Noves dames del crim
Llibres del Delicte
211 páginas
Setembre 2015Altres propostes de l'editorial

No hay comentarios: