cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: Novetat Editorial: Camins sense retorn - Josep Masanés (Llibres del Delicte)

sábado, 24 de octubre de 2015

Novetat Editorial: Camins sense retorn - Josep Masanés (Llibres del Delicte)

Si al mes de setembre Llibres del Delicte va obrir la porta al assajos i la seva primera publicació dins aquesta col·lecció, El tribunal Constitucional contra Catalunya de Damià del Clot, ara obre la porta a la literatura no negracriminal amb la col·lecció DeLite.
Crec que és una bona forma d'obrir fronteres i de guanyar altre tipus de lectors. També és senyal de salut de la editorial després de lluitar-ho molt.

I la primera novel.la que publicaran a la col·lecció DeLite es Camins sense retorn de Josep Masanés, guanyadora del 25è Premi de Novel·la Josep Saperas organitzat per Òmnium Cultural del Vallès Oriental i de la que us espero parlar en les properes setmanes.

Sinopsis
Dos joves germans irlandesos són obligats a abandonar el seu país i allistar-se en un vaixell de la marina anglesa l’any 1780. A bord del vaixell, comandat per un vell contramestre sense cap tipus d’humanitat que els tracta com esclaus, desembarquen a l’illa de Menorca, en aquell moment sota dominació anglesa. És tot just abans de l’atac de l’exèrcit espanyol, que aspira a recuperar l’illa, i al que la tripulació del vaixell ha de fer front. Mentre duren el atacs, entre l’enyor de la mare i la terra més les pors i els patiments, els dos germans planegen desertar. Però la vigilància dels comandaments del vaixell no els ho posarà gens fàcil. Mentrestant ells ja no són els mateixos joves innocents que van deixar enrere les costes d’Irlanda.


Camins sense retorn
Llibres del Delicte
154 páginas
26 de octubre 2015

Si vols, pots aconseguir el llibre a AMAZON


¿Te interesaría formar parte de mi Lista de correo?
Ahora tiene premio: un avance de mi próxima publicación, El principio del fin.

Si quieres más Cruce de Caminos, saber sobre mis publicaciones y otras cosillas en exclusiva, te invito a suscribirte a mi lista de correo: 

No hay comentarios: