cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: Novetat Editorial: Contra l'aparador - Marc Moreno (Llibres del Delicte)

martes, 17 de noviembre de 2015

Novetat Editorial: Contra l'aparador - Marc Moreno (Llibres del Delicte)

Tinc moltes ganes de començar a llegir la nova novel.la d'en Marc Moreno, Contra l'aparador i publicada a Llibres del Delicte.
I dic que tinc ganes per vàries raons: la primera és que em va agradar Independència d'interessos i encara em va agradar més Els silencis dels pactes. Deixo de banda el magnífic projecte, La reina de diamants, a vuit mans on dues eren seves.

Estic convençut, i no he llegit ni una pàgina encara, que aquesta novel.la serà un pas més a la carrera de l'escriptor barceloní, o com a mínim així ho desitjo.

«Contra l’aparador parla de perdedors al límit de l’abisme que no troben redempció als problemes personals que els ofeguen.»

Sinopsis
Sense diners, sense feina i sense futur, la novia d’en David està embarassada i vol anar a viure junts abans que naixi el seu fill, així que el pressiona per aconseguir diners sigui com sigui. El noi enreda tres amics per encastar un cotxe contra l’aparador d’una joieria. Un pla fàcil. Calés ràpids. El germà d’en David és a l’hospital esperant que els metges salvin la vida del fill. Una baralla amb un dels doctors i la posterior amenaça cap al metge el posaran en una dubtosa posició davant la policia quan el fill del metge desaparegui sense deixar cap pista. La sergent dels Mossos que investiga un assassinat al barri dels germans, amb problemes personals per buscar l’èxit professional i no passar temps amb la filla, aviat anirà a parar al pis dels dos nois, on tothom amaga alguna cosa.

Contra l'aparador
Llibres del Delicte
296 pàgines
30 de novembre 2015

Contra l'aparador a AMAZON

Te invito a formar parte de mi lista de correo: avances de mi publicaciones, información puntual, material exclusivo,...,todo son ventajas. Pruébalo.


El principio del fin, mi primera antología de relatos en solitario.

Disponible en Amazon (¡solo 0,99€!)

Puedes leer un avance gratuito 
En Amazon AQUÍ
Otros formatos AQUÍ.

No hay comentarios: