cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: #Novetat Editorial: A la seva pell - Raquel Gámez Serrano (Llibres del Delicte)

miércoles, 18 de mayo de 2016

#Novetat Editorial: A la seva pell - Raquel Gámez Serrano (Llibres del Delicte)


Moltes ganes de començar a llegir la nova proposta de Llibres del Delicte. Últimament vaig un xic atrafegat i això fa que no pugui llegir tant com l'any passat. Però no cal patir, doncs li tinc el ull posat a aquesta segur, sorpresa. A més, vaig veure el documental Ciutat morta i vaig quedar garrativat amb el que allà s'explicava.

A la seva pell, és una ficció que parteix de l’experiència a presó de Rodrigo Lanza i el record de Patricia Heras, «acusats injustament d’un delicte en el cas que va ser explicat al documental Ciutat morta», segons informa l’editorial Llibres del Delicte.

Sinopsis
La nova feina que Gal·la comença a la presó com a educadora social i experta en mediació del procés de reinserció de Leo, suposa una baixada als inferns dels seus fantasmes interiors. El suïcidi de la Patrícia després de ser empresonada injustament és un record que la martiritza mentre s’involucra en el cas de Leo. La implicació de Gal·la en la lluita per demostrar la innocència de Leo, més enllà del plànol professional, serà també en nom de la justícia per la mort de la Patrícia, sempre present als seus pensaments. Però la recerca de la veritat té un alt preu, no només psicològic, sinó també físic.


A la seva pell
Llibres del Delicte
188 páginas
23 de mayo 2016


Aconsegueix-la a AMAZON
Publicar un comentario