cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: Els fils de l'aranya de Margarida Aritzeta i Maldita Verdad d'Empar Fernández millors novel.les negres 2016

domingo, 20 de agosto de 2017

Els fils de l'aranya de Margarida Aritzeta i Maldita Verdad d'Empar Fernández millors novel.les negres 2016

Molt content amb la notícia de que Els fils de l'aranya (Llibres del Delicte) de Margarida Aritzeta i Maldita verdad (Versátil) d'Empar Fernández hagin estat escollides millors novel.les negres 2016 en català i castellà, respectivament, pel jurat del Cubelles Noir 2017.

I content per partida doble, ja que les vaig llegir i ressenya totes dues i em van agradar. Sembla que no tinc mal ull.

I una curiositat. La ressenya de Maldita verdad va ser el 2 de febrer i la ressenya de Els fils de l'aranya el 5 de febrer, van ser lectures consecutives.

De totes dues vaig destacar la virtut que tenien les escriptores per escriure novel·les que poden passar en qualsevol moment, novel·les del dia a dia, que es fan properes. I no és fàcil fer creïble allò del dia a dia i menys veient com està el panorama on moltes vegades creus que aquesta ficció no és possible a la realitat i per desgracia la realitat demostra que sempre pot fer un salt més i superar la ficció.


I ara només queda recomanar-vos la lectures de les dues novel·les i crec que si ho feu de manera consecutiva com jo tindreu una experiència lectora molt gran.


Publicar un comentario