cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: #Novetat: Males decisions - Susana Hernández

jueves, 17 de agosto de 2017

#Novetat: Males decisions - Susana Hernández


Els que tenim la sort de poder llegir en català, a l'octubre, podrem gaudir de la nova novel.la de Susana Hernández publica per Crims.cat.
Espero que sigui un tot un èxit i que Alrevés s'animi a publicar-la en castellà, si es que no ho té en ment.

Com molt sabeu Susana Hernández és coneguda per la seva sèrie de novel.les protagonitzades Rebeca Santana i Miriam Vázquez. Aquesta nova novel.la no està dintre d'aquesta sèrie, però segur que serà igual d'adictiva.

Os deixo amb la sinopsis

Tot havia estat calculat a la perfecció, i, en principi, res no podia fallar. Enmig de la boira i la fosca d’un petit indret a prop de Vic, l’Àxel Badia, primogènit desheretat d’una de les famílies més poderoses de la comarca, i la Lisa, la seva dona, amb un passat d’allò més tèrbol, decideixen jugar una mala passada al germà petit i hereu del clan: raptar el seu fill per un bon grapat de calés. El problema és que no comptaven amb l’element humà i que, de vegades, les coses no surten mai com un les planeja. Males decisions és la història d’un segrest, però també és l’anàlisi profunda d’uns sentiments inquietants, traumàtics i malaltissos que decidiran el destí de tota una família. Agafeu-vos ben fort, perquè el camí, sovint, amaga girs inesperats.ALTRES NOVEL.LES DE L'AUTORA


Publicar un comentario