cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: #Novetat: Sang freda - Biel Cussó

viernes, 8 de septiembre de 2017

#Novetat: Sang freda - Biel Cussó


Ja la tenim aquí!!!

Biel Cussó va guanyar el IV Premi Memorial Agustí Vehí de Tiana Negre. Una novel.la barreja de novel.la negra i ciència ficció, segons va informar el jurat del concurs.

Sinopsis
Com ho ha de fer un assassí a sou, fred com el gel siberià, per complir les seves obligacions professionals si el cap li juga males passades? Com afronta el final de la seva carrera un empresari d’èxit que ha traspassat la línia vermella massa vegades? I el policia de trànsit que aspirava a ser agent d’Homicidis, com reacciona a l’estancament tant professional com personal? Teniu a les mans la història de tres personatges ben diferents, de psicologia complexa, de passats tèrbols i presents inquietants, que lluiten per sobreviure en un món que d’alguna manera els sobrepassa, fins que les seves vides s’entrecreuen per remoure estranyes i obstinades obsessions.

En definitiva, una crònica fosca, freda i sanguinolenta, que no se sap mai si és fruit de la imaginació dels protagonistes o de la seva dura i excèntrica realitat. El que hi trobareu ni és bonic ni exemplar... Però és definitivament fascinador.


Editorial: Crims.cat
Pàgines: 182
Publicació: Setembre 2017 


o a

Publicar un comentario