cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: Novetat Editorial: Màxima discreció - Vicent Sanz Arnau (Saldonar)

viernes, 27 de febrero de 2015

Novetat Editorial: Màxima discreció - Vicent Sanz Arnau (Saldonar)Edicions Saldonar publica llibres des de el Sant Jordi de 2010 i crec, si no m'equivoco, que Màxima discreció de Vicent Sanz Arnau és la seva primera incursió dins el gènere de novel·la negra; una bona notícia que es segueixi apostant per novel·les de qualitat i més si són negres.

Tindré la sort de poder-la llegir i d'explicar-vos com a estat l'experiència. De moment us deixo amb la sinopsis i les primeres pàgines de la novel·la a veure si us animeu a llegir-la.Sinopsis
Ramon Borrull no dubta a agafar qualsevol cas, per perillós que sigui. Perquè el que vol és espolsar-se la misèria de cada dia, i això és urgent. Un mort, una herència, un assassí que s’amaga, una societat que fa pudor de peix podrit, una peixatera de passat més que tèrbol… Sort que la Legió el va espavilar i que ara ja no li fa por res: ni els falangistes ni la Guàrdia Civil ni els maquis. Té un Citroën Traction Avant i una pistola Star «sindicalista», que sol fer servir per treure’s de davant els que li fan nosa. Hi ha molts diners a guanyar i la irrefrenable atracció de l’aventura.

La història trepidant d’un detectiu que es mou, al nord valencià i el sud català, entre la mentida oficial i la clandestinitat, que treballa a tant la peça empès per la voluntat d’alliberar-se del món desfet i anodí de la postguerra. Un heroi anònim que es belluga amb la màxima discreció entre bastidors en una societat subalterna i castigada.


Màxima discreció
Saldonar
224 pàgines
13-01-2015
Publicar un comentario