cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: Novetat Editorial: Una novel.la pulp - Damià del Clot (Llibres del Delicte)

martes, 31 de marzo de 2015

Novetat Editorial: Una novel.la pulp - Damià del Clot (Llibres del Delicte)I com cada final de mes la novetat criminal en català de Llibres del Delicte, la nº11, aquest cop de la mà de Damià del Clot i la seva novel·la Una novel·la pulp.
I sense molta més informació petits detalls com el número de pàgines que denoten aquesta nova línea d'acció de l'editorial cap a textos un xic més llarg. I potser un altre es que tornen a Barcelona. Després de visitar la província de Tarragona amb L'amant xinès de Margarida Aritzeta que tant bon resultats està donant, i voltar pel món rural amb una bona entrega de Els morts no parlen de Miquel Aguirre, torna l'acció a la capital catalana i de ben segur que ho passarem com sempre molt bé.

Aprofitar per donar moltes forces a en Marc Moreno, l'editor i el cor de Llibres del Delicte que està lluitant com un valent per està a tope un altre cop i donar molta guerra.

Sinopsis
A la zona alta de Barcelona, tots els veïns d’un d’aquells edificis amb piscina al terrat i espectaculars panoràmiques de la ciutat amaguen turbulents secrets que donen color a unes vides presidides pel poder, els diners, el sexe, les drogues i la voluntat de més poder, diners, sexe i drogues. Els germans Lomas, en guerra fratricida pel control de l’empresa familiar, són els propietaris de l’edifici i exerceixen un particular control en el seu àmbit d’actuació entre advocats sense escrúpols, peculiars sicaris, polítics corruptes, dones que només aspiren a buidar el compte corrent al Passeig de Gràcia, pederastes, actrius sexys, adolescents malcriats i escriptors immortals que ho observen tot des d’un mirador privilegiat.

Una novel.la pulp
Llibres del Delicte
335 pàgines
23 de març de 2015
Publicar un comentario