cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: #Novetat Editorial: Soldadets de plom - Josep Torrent (Llibres del Delicte)

sábado, 27 de febrero de 2016

#Novetat Editorial: Soldadets de plom - Josep Torrent (Llibres del Delicte)

Segona entrega de la col·lecció DeLite de Llibres del Delicte. Si la primera va ser Camins sense retorn de Josep Masanés, ara li toca a un altre Josep, Josep Torrent i Soldadets de plom.

Sinopsis
Una noia jove, de comarques, sense estudis ni feina, viu la crisi amb precarietat i poques aspiracions de futur. Quan un amic s’apunta a fer la prova d’accés a l’exèrcit, ella també s’engresca sense rumiar-ho gaire. Aprova i tot va bé mentre la seva feina és únicament entrenar a la base. Però quan la destinen a l’Afganistan en una campanya de quatre mesos i mig tot canvia. Seran 135 dies en un clima bèl·lic per al qual ella no està preparada. Armada, en tensió, fràgil, morta de por i envoltada de talibans i insurgents, no entén què fan allà. On és la missió humanitària?

Aviat viurà una sèrie d’episodis que la marcaran per sempre mostrant-li l’horror de la guerra i, de tornada a casa, la noia innocent que es va allistar a l’exèrcit sense saber ben bé on anava ja no existeix. Psicològicament tocada, afectada per un incipient alcoholisme i enfonsada en una espiral autodestructiva, la vida es veu molt diferent després de viure en primera persona l’horror de la guerra.

Des de l'editorial
“Un relat cru sobre com el govern espanyol ha enviat soldats amb poca preparació psicològica a guerres absurdes disfressades de missions humanitàries, i una crítica als interessos econòmics i geoestratègics que hi ha darrere la invasió de l’Afganistan.”

Soldadets de plom
Llibres del Delicte
268 pàgines
22 febrer 2016


Aconsegueix-la a AMAZON

Te invito a formar parte de mi lista de correo: ¿Tienes ganas de saber más sobre el escritor que hay tras el blogavances de mi publicaciones, información puntual, material exclusivo,...,todo son ventajas. Pruébalo.

Simplemente tienes que introducir tu email y clicar en Subscribe.

Muchas gracias por adelantado.El principio del fin, mi primera antología de relatos en solitario.

Disponible en Amazon (¡solo 0,99€!)
En PAPEL (¡solo 6,42€!) AQUÍ

Puedes leer un avance gratuito 
En Amazon AQUÍ
En iTunes AQUÍ
EPUB, PDF,... AQUÍ
En Lektu AQUÍ

Publicar un comentario