cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: #Novetat Editorial: Memòria d'un crim - Alexandra Cuadrat

sábado, 14 de enero de 2017

#Novetat Editorial: Memòria d'un crim - Alexandra Cuadrat


L’inspector Santamar es guareix de les ferides que li han quedat a l’ànima en un petit hotel arran de mar: un accident l’ha apartat de la seva feina i per a ell comença una nova vida lluny de la policia.

Un professor universitari prepara la seva tesi doctoral i convida a sopar cinc octogenaris que li han d’explicar les seves vivències durant la Guerra Civil. Una proposta d’aparença innòcua però de conseqüències imprevisibles. Retrets, traïcions, venjances forjades anys enrere: el mar de fons de la memòria escup a la sorra tot allò que no ha pogut pair.

Memòria d’un crim és un whodunit, una paraula anglesa que procedeix de la contracció de Who has done it? (‘Qui ho ha fet?’), una varietat de novel•la policíaca on fins a les darreres pàgines no es revela qui és l’assassí, a l'estil dels clàssics d'Agatha Christie o Conan Doyle.

Memòria d’un crim és la tercera novel•la d’Alexandra Cuadrat, advocada, escriptora i editora. Les dues primeres van ser La casa d’Escorpí (2006) i Asesinato en elarchivo (2014). També és autora de relats curts, assaig i guió cinematogràfic i teatral.

Memòria d'un crim
Apostroph
160 páginas
gener 2017


Publicar un comentario