cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: #Ressenya: Jocs d'identitats - Jordi Tiñena

miércoles, 14 de marzo de 2018

#Ressenya: Jocs d'identitats - Jordi Tiñena

Joc d'identitats  de Jordi Tiñena és la segona novel·la protagonitzada pel sotsinspector Vidal després de fer-ho en La mort sense ningú (Llibres del Delicte, 2016) i que com comentava a la ressenya d'aquest última, el títol ens posa un altre cop totalment en situació, doncs des de la primera pàgina entrarem a forma part d'un joc, diria que macabre, doncs l'autor jugarà amb els personatges, però a l'hora iniciarà un joc entre l'autor i el lector.

«Què estem investigant? S'ha comès un crim? Se'ns avisa que es cometrà? És una amenaça?».

Com veieu els protagonistes estan ben perduts. No saben a que atenir-se. Però no són els únics. Us he de confessar que durant gran part de la primera part de la novel.la jo mateix estava perdut i diria que fins i tot un punt marejat, doncs la història s'explica des de diferents òptiques, des de diferents veus i a més cada poques pàgines va canviant l'escenari, fent que el nombre de personatges es multipliqui en poques pàgines i tinguis la sensació que abans us he comentat.
La gràcia és que a mesura que vas avançant comences a dominar l'espai que l'autor ha preparat per tu, el joc que ha preparat per tu, lector i comences a conèixer als personatges, comences a esperar aquella veu o l'altra i tens moltes ganes de continuar avançant.

«Un crim només és perfecte si, a la llum d'alguns indicis, s'investiga i no se'n treu l'entrellat. La perfecció no pot estar en el desconeixement».

Una història molt ben trenada. M'imagino un gran treball per part de l'autor abans de posar-se a escriure, a més de documentació al tenir certes referències històriques.


Un cas que no és un cas. Una història on, en principi no es pot treure res, però atenció, no comenceu a tirar del fil doncs us podeu trobar amb una sorpresa.

Títol: Joc d'identitats
Editorial: Llibres del Delicte
Pàgines: 241

                                                  HAZTE AQUÍ CON ELLA


 SINOPSIS
Quan un home comença a seguir-ne un altre per pura diversió, algú anònim sense cap interès aparent, no pot arribar a pensar que el seu avorrit seguiment l’acabarà portant a ser ell el perseguit, en un joc macabre de miralls. El sotsinspector Vidal i el caporal Veciana es veuran involucrats de manera personal en aquest joc d’identitats on ells també són vigilats i participen de la comèdia com uns actors més, però sense tenir clar qui han de vigilar ells per resoldre el cas. Ni tan sols si n’hi ha, de cas.

¿Te gusta Cruce de Caminos? ¿Quieres seguirme como escritor? ¿Quieres participar en sorteos exclusivos?
Subscríbete a mi lista de correo y descubre sus ventajasNo hay comentarios: