cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: #Novetat: Tants interlocutors a Bassera - Manuel de Pedrolo

sábado, 16 de junio de 2018

#Novetat: Tants interlocutors a Bassera - Manuel de PedroloLlibres del Delicte està de cel.lebració, cincs anys publicant llibres i no hi ha millor forma de cel.lebrar-ho que publicant Tants interlocutors a Bassera de Manuel de Pedrolo en l’any Pedrolo.

Com no podia ser d’una altra forma la publicació inclou un pròleg de Anna Maria Villalonga comissària de l’any Pedrolo.

Manuel de Pedrolo va escriure Tants interlocutors a Bassera el 1960 però, per diferents motius, no es va publicar fins el 1992, de manera pòstuma.
Ara Llibres del Delicte la recupera per a que la gaudim.

Sinopsis
La investigació del rapte d’un nen, vint anys enrere, condueix el periodista Joan Porta fins a la petita població de Bassera, on espera descobrir què va passar i, sobretot, esvair la sospita que té sobre els seus pares com a segrestadors. Amb un estil narratiu proper al teatre i una gran quantitat de diàleg, el periodista explica en primera persona la investigació a partir de les entrevistes amb tot tipus de veïns del poble en un intent de trobar la veritat, tant pel que fa al nen desaparegut com de la seva pròpia vida. Però la veritat sempre destapa secrets amagats des de fa molt.Editorial: Llibres de Delicte
Pàgines: 290
Publicació: juny 2018


¿Te gusta Cruce de Caminos? ¿Quieres seguirme como escritor? ¿Quieres participar en sorteos exclusivos?


Subscríbete a mi lista de correo y descubre sus ventajasNo hay comentarios: