cookieOptions={close}; CRUCE DE CAMINOS: #Novetat: Peces d'un trencacloques - Núria Martínez

viernes, 14 de septiembre de 2018

#Novetat: Peces d'un trencacloques - Núria Martínez
La novetat d’avui em fa molta il·lusió doncs és la primera novel.la de La Núria Martínez.
I qui es la Núria Martínez? Molt la coneixereu pel seu blog La màgia dels llibres on publica ressenyes des de fa anys sota el nom de Bruixeta.

He de confessar que fa quasi dos anys jo no coneixia a la Núria i va resultat la guanyadora del I Premi Cruce de Caminos Negrecriminalde relat curt amb el relat «Un malson» que va donar nom a l’antologia que recollia aquest i una selecció dels millors relats enviats al concurs.

No sé, tinc la sensació que aquell premi va provocar alguna cosa. Potser només donar confiança a la Núria i que dos anys després tinguem Peces d’un trencaclosques. O Potser m’equivoco i el llibre ja estava en marxa. Prefereixo pensar que el concurs va servir per està davant d’una lectura que com a mínim serà emotiva, ja que, desgraciadament, està basada en fets reals viscuts per la pròpia autora.

Sinopsis
La vida no deixa de ser un trencaclosques gegant, on primer maldem per trobar les peces i després saber on situar-les perquè encaixin a la perfecció. Quan una de les peces es perd o es malmet res no tornarà a ser igual i el trencaclosques quedarà incomplet. Després de rebre la notícia de la mort del seu fill, en Biel, a la Mar encara se li farà més difícil encaixar-ne totes les peces, i encara més quan els fantasmes del passat mai no han deixat de perseguir-la. L’única solució possible passarà per la renúncia i la clau serà com afrontar-ho sense caure en l’espiral de l’abandó. En les pàgines d’aquesta novel·la l’autora hi ha vessat part de les seves vivències personals, sempre modelades amb la creació d’una obra literària que us colpirà.


Editorial: Pagès Editors
Pàgines: 304
Publicació: setembre 2018
¿Te gusta Cruce de Caminos? ¿Quieres seguirme como escritor? ¿Quieres participar en sorteos exclusivos?
Subscríbete a mi lista de correo y descubre sus ventajas


No hay comentarios: